Κυριακή 1 Μαΐου 2011

ΚΑΚΟΣ Ο ΚΑΚΟΣ

                                            Γράφει ο Αλέξανδρος Νικολαίδης

   Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, αλλά για μένα ο διαιτητής του τελικού Ατρόμητος - ΑΕΚ 3-0 τα έκανε μπάχαλο! Κι εάν κι εφ όσον ο Τάσος Κάκος είναι ο κορυφαίος διαιτητής… Κι εάν κι εφ όσον έχει (και παραέχει…) βασικές ευθύνες για τις εικόνες ντροπής στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας… Φανταστείτε απλά, εάν κι εφ όσον δεν επιλεγόταν ο «πολλά βαρύς» εκ Κερκύρας ορμώμενος διαιτητής, τι θα γινόταν στο ΟΑΚΑ! Αίμα και… χόρτο!
    Είναι τεράστιες οι ευθύνες του Τάσου Κάκου – πέρα από τα λίγα κι αυτά υπεροπτικά σφυρίγματα του - για τα γεγονότα στη λήξη του τελικού. Η αδυναμία του να προλάβει τα γεγονότα εξελίχθηκε σε ανικανότητα του να τα ελέγξει. Κι έτρεχε μετά, να λήξει τον αγώνα οκτώ (8) ολόκληρα λεπτά νωρίτερα. Και θα ήθελα, να τον ρωτήσω: Εάν ήταν το σκορ 0-1 θα έτρεχε, να το λήξει;
  Η βραδιά του Σαββάτου εξελίχθηκε  χείριστα και για τον Τάσο Κάκο! Καιρός του όμως, ήταν να αποκαλυφθεί κι αυτός ως μη δυνατός και ως μη ικανός στα δύσκολα. Άντε πια, επειδή υποβάλλουν και μένα , όπως κι εσάς φαντάζομαι,  συχνά σε …μπουγάδα εγκεφάλου για την δυνατότητα και την ικανότητα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: