Κυριακή 1 Μαΐου 2011

Η ΑΕΚ ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ

                                                    Γράφει ο Άρις Νικολάκης

   Χωρίς μήτε καν υποψία σκέψης, για μείωση της αξίας της Κυπελλούχου Ελλάδας ΑΕΚ, θεωρούμε ότι ως διοίκηση και ως ομάδα συμμετέχει στο θέατρο του παραλόγου επί σκηνής ελληνικού φουτμπόλ…
   Γιατί το λέμε αυτό; Μα, πολύ απλά επειδή είναι οξύμωρο σχήμα από τη μία ο «κάπτεν» Νίκος Λυμπερόπουλος να ανησυχεί για τη ζωή συναδέλφων του. Με την απειλεί, να κυοφορείται  – να μην το λέει, αλλά να το εννοεί – από επεισόδια σαν αυτά στο ΟΑΚΑ από φίλους της ΑΕΚ. Και από την άλλη; Να πανηγυρίζει και να γλεντά την κατάκτηση του Κυπέλλου ως να μην συνέβη και ως να μην απειλείται η ζωή συναδέλφων του.
   Είναι οξύμωρο σχήμα κι είναι τρανή απόδειξη ότι οι κάθε παίκτες εύκολα μιλούν κατά της βίας αλλά… Δύσκολα πράττουν. Ο υπέροχος λαός της κάθε ομάδας τους είναι ο 12ος συμπαίκτης τους. Και δεν δέχεται κουβέντα για όσα και όπως τα κάνει. Ως εκ τούτου οι κάθε παίκτες ρίχνουν έτσι… Ένα ανάθεμα σε κάθε επεισόδια. Και συνεχίζουν ως να μην απειλείται η ζωή συναδέλφων τους. Για τα λεφτά τα κάνουν όλα…
   Παρεμπιπτόντως, η σχετική ανακοίνωση του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών είναι και για γέλια και για κλάματα. Βαριά έκφραση αλλά… Πέρα για πέρα αληθινή. Με τα λόγια κι ανάθεμα διέξοδος δεν αναζητείται κύριοι του ΠΣΑΠ. Με τα λόγια κρύβεστε από τα έργα.
   Επίσημα η ΠΑΕ ΑΕΚ και ως διοίκηση και ως ομάδα δεν πήρε κάθε τη θέση για τις εικόνες ντροπής στον Τελικό Κυπέλλου Ελλάδας  2011. Μοναδική κάθετη θέση εκφράστηκε από την συντριπτική πλειοψηφία των φίλων της, οι οποίοι αποδοκίμασαν τη μειοψηφία. Αυτοί είναι ουσιαστικά, οι νικητές του Τελικού Κυπέλλου Ελλάδας 2011.

Δεν υπάρχουν σχόλια: