Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

ΠΗΡΕ ΦΩΤΙΑ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ...

                                           Γράφει ο Τάκης Βεντούρης
                                                
    Δεν μπορεί… Δε γίνεται… Δεν είναι δυνατόν, τόσοι λίγοι, να κοροϊδεύουν τόσους πολλούς, για τόσο πολύ…
   Το μεσημέρι της Πέμπτης (στις 12:00) ορίστηκε η απολογία του τέως (;) προέδρου της ΠΑΕ Ηρακλής Γιάννη Τάκη στην Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Σουπερλίγκα. Αιτία; Η καταγγελία του Αστέρα Τρίπολης για κατάθεση πλαστής ασφαλιστικής ενημερότητας, με την οποία οι «κυανόλευκοι» φέρονται ότι, έκαναν  - παράνομα - μεταγραφές των Ιανουάριο.         Το στόρι αυτό, το οποίο δρομολογήθηκε ως χιονοστιβάδα αλλά… Ένας Θεός ξέρει πως θα (εάν κι εφ όσον…) τερματίσει.  Το έγγραφο το οποίο κατέθεσε στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής ο Σοφοκλής Πιλάβιος φέρεται, ως το πυρ το εξώτερον για την ΠΑΕ Ηρακλής! Και τούτο επειδή αγγίζει τρία σημεία του Πειθαρχικού κώδικα τα οποία  τη …ζεματάνε:
    Άρθρο 20: Περί «πλαστογραφίας» και ο Γιάννης Τάκης κινδυνεύει με  μάξιμουμ πρόστιμο 100.000 ευρώ. Παράλληλα δε (και …σιγά τα ωά!)με απαγόρευση συμμετοχής στα δρώμενα του ποδοσφαίρου, από οποιοδήποτε πόστο, για 12 μήνες.
   Άρθρο 22: Περί «διαστρέβλωσης» και η ΠΑΕ Ηρακλής κινδυνεύει (ο βρεγμένος δε φοβάται τη βροχή…) με αφαίρεση επτά βαθμών.
   Άρθρο 26 : Περί «δυσφήμισης» (τι είχαν, τι έχασαν οι «κυανόλευκοι» και η ΠΑΕ Ηρακλής κινδυνεύει – τρόπο του λέγειν -  με υποβιβασμό.
   Για να δούμε λοιπόν, τι θα δούμε επί σκηνής ελληνικού φουτμπόλ… Σε ένα σενάριο πρωτόγνωρο για τα μέχρι σήμερα δεδομένα του!

Δεν υπάρχουν σχόλια: