Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Η ΤΡΕΛΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ. ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΜΕΝΕΙ ...

   Τo θολωμένο της μυαλό οδηγεί την ΠΑΕ ΠΑΟΚ από το ένα λάθος στο άλλο. Τελευταίο;  Η αναφορά στην (κατά τα άλλα  …πρέπουσα)  ανακοίνωση του Ιβάν Σαββίδη  με την οποία προκαλείται – άνευ λόγου κι αιτίας – αντιπαράθεση του με τον Πάμπλο Γκαρσία. Αντί να δρουν κάποιοι πυροσβεστικά στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, δρουν εμπρηστικά. Αντί της αφθαρσίας του Μεσσία της (είτε το θέλουν κάποιοι, είτε δεν το θέλουν άλλοι … Αυτή είναι η μόνη αλήθεια για τον «τσάρο»!) προκαλούν την φθορά του.
   Έχουν τελικά, «σώας τας φρένας τους» εκεί στην Τούμπα; Ή τρέλα δεν πήγε στα βουνά κι έμεινε εκεί;
   Έτσι  αναζωπυρώθηκε πάλι, η κόντρα των φίλα προσκείμενων στον Ζήση Βρύζα με τους φίλα προσκείμενους στον Θοδωρή Ζαγοράκη. Φούντωσαν οι φήμες για τεχνητή κόντρα με τον Πάμπλο Γκαρσία. Τούτο για να αναγκαστεί σε αποχώρηση. Να αφήσει έτσι θέση κενή στο επιτελείο της ΠΑΕ. Προοριζόταν – βλέπετε – για ηγετική θέση μόλις «κρεμούσε τα παπούτσια» του. Ναι, ναι …. Κυκλοφορεί κι αυτή η φήμη!
   Οι φαν του τέως προέδρου εργάζονται  σενάρια επιστροφής του. Λέτε και κάθε πρόβλημα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ οφείλεται στην απουσία του. Οι φαν του νυν τα απεργάζονται. Λέτε κι είναι λύση κάθε προβλήματος  η παρουσία του. Κι εδώ παρεμπιπτόντως – κατά τη ταπεινή μας άποψη –  θα προσέφεραν ύψιστη υπηρεσία αυτοί οι δύο άσπονδοι φίλοι παραμένοντες απλά και μόνον στο πλευρό του Ιβάν Σαββίδη. Χωρίς διοικητική εμπλοκή. Δεν το έχουν !
   Με λίγα λόγια; Σε μία περίοδο κατά τη οποία αγωνιστικά ο ΠΑΟΚ βρίσκει  πατήματα (κρίνοντας εκ των αποτελεσμάτων του) προκαλείται … χαλασμός (διακριτική παραλλαγή του διχασμού) από τα αλλεπάλληλα λάθη της ΠΑΕ. Με αφετηρία την αδυναμία της διοικητικής της ηγεσίας (αφήστε τον ευεργέτη της Ιβάν Σαββίδη έξω από αυτήν) να προβλέψει τις εξελίξεις στην κόντρα Γιώργου Δώνη – Πάμπλο Γκαρσία. Ακολούθησε το λάθος της με την σχετική ενημέρωση του Ιβάν Σαββίδη. Το λάθος – μάλλιασε … το χέρι μας, να το γράφουμε – της φαεινής συμφωνίας προπονητή παίκτη: Ενδεκάδα ή σπίτι του! Πρωτοφανούς συμφωνίας για τα παγκόσμια ποδοσφαιρικά δεδομένα. Μετά ήρθε  το λάθος της με την αδυναμία να ελέγξει τις εξελίξεις φτάνοντας από το κακό στο χειρότερο …
   Και το χείριστο; Έμπλεξαν πέρα του δέοντος τον Ιβάν Σαββίδη! Ορθές κι επιβεβλημένες ήταν οι θέσεις του. Αναγκαία η ηγετική παρέμβαση του. Γραπτές και προφορικές αλλά … Ορισμένες ήτα κι υπερβολικές. Αυτές δεν ήταν πυροσβεστικές. Ήταν εμπρηστικές.
   Αιτία; Μα, τον έβαλαν απέναντι στον Πάμπλο Γκαρσία χωρίς λόγο κι αιτία. Να λέει ο «τσάρος» : Δεν συζήτησε μαζί μου». Κι ο «Τσε» να απαντά : «Δεν ζητήθηκε συνάντηση μας»!
   Είπαμε: Ο Ιβάν Σαββίδης είναι το αφεντικό της ΠΑΕ. Θέλετε ο Μεσσίας της; Ο Μεσσίας. Θέλετε; Ο ευεργέτης; Ο ευεργέτης. Ε, αυτός ο άνθρωπος πρέπει να είναι άφθαρτος. Άσπιλος. Είναι πολύ ψηλά. Ποιοι, πως και γιατί τον κατεβάζουν χαμηλά; Και τον εμπλέκουν σε αντιπαραθέσεις; Με έκφραση υπερβολικών θέσεων τις οποίες εάν κι εφ’ όσον απέφευγαν ... Θα έσβηναν και δε θα φούντωνα τη φωτιά!
   Δεν υπάρχει ένας χριστιανός στην Τούμπα, να τους εξηγήσει,  πως η σιωπή ωφελεί σοβαρά την υγεία του ΠΑΟΚ; Να τους θυμίσει πως πολλά γίνονται, χωρίς να λέγονται; Και πολλά λέγονται χωρίς να γίνονται; Ένας σώφρων άνθρωπος δεν υπάρχει να επιβάλλει το … ευαγγελικό «ΠΑΟΚ πάνω απ όλα κι όλους;
  Η τρέλα δεν πάει στα βουνά. Στην Τούμπα μένει …
                                                                                                                       (Από το pamespotrts.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: