Σάββατο 28 Μαΐου 2011

ΥΠΟΘΑΛΨΗ ...ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ !

                                     Γράφει ο Αλέξανδρος Νικολαίδης

    Προσωπικά; Καρφί δεν μου καίγεται, εάν δώσει ή δεν δώσει η αντιπολίτευση χέρι συναίνεσης με την κυβέρνηση. Ο τόπος  μας πάει κατά διαόλου εξ αιτίας όλων των πολιτικών κι όλων των ψηφοφόρων τους. Ο καθείς μας έχει το δικό του ποσοστό ευθύνης. Όσοι δε, βολτάρουν στην πλατεία Συντάγματος ως … Αγανακτισμένοι, να ρίχνουν καμιά ματιά στους καθρέφτες τους. Για να βλέπουν και τους εαυτούς τους συνένοχους έξω από τη Βουλή, με τους ενόχους μέσα.
   Δηλαδή, για να μην πολυλογώ, προκοπή δεν διακρίνεται στο ορίζοντα του τόπου. Και πώς να την διακρίνουμε εμείς οι πολίτες υπομένουμε την εξαπάτηση της Πολιτείας. Το χειρότερο είναι, πως την αντέχουμε κιόλας.
  Κι εάν δεν είναι εξαπάτηση των πολιτών η υπόθαλψη από την Πολιτεία όσων επιχειρηματιών εστίασης διέθεταν κατεψυγμένα, για φρέσκα και σε τιμές gourmet, τότε τι είναι;  Έγιναν έλεγχοι σε 21 εστιατόρια πολυτελείας (Κολωνάκι, Γλυφάδα, Πλάκα, Ψυρρή) κι επιβλήθηκαν πρόστιμα 36.500 ευρώ επειδή εξαπατούσαν τους πελάτες τους. Τα ονόματα η Πολιτεία δεν τα δημοσιοποίησε. Ποιος ξέρει, πόσα τηλέφωνα από υψηλά ισταμένους έπεσαν, για να τα θάψουν. Έτσι ή αλλιώς Πολιτεία κάλυψε αυτούς τους εγκληματίες, οι οποίοι για να ωφελήσουν την τσέπη τους, έβλαψαν την υγεία των πελατών τους. Και η Πολιτεία τους κάλυψε. Τους υπέθαλψε σε βάρος των πολιτών.
   Μετά μου λένε, ότι θα αλλάξουν τα πράγματα στην Ελλάδα. Σε μία άλλη Ελλάδα ίσως. Σε αυτή την Ελλάδα αποκλείεται.  Όσο μας κυβερνούν οι ίδιοι και οι ίδιοι, θα μας κυβερνούν εξαπατώντας μας! Φαίνεται τελικά, ότι πονάμε, αλλά μας αρέσει!

Δεν υπάρχουν σχόλια: