Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

ΤΑ ... ΑΠΟΝΕΡΑ ΤΟΥ ΑΠΟΠΛΟΥ ΤΟΥ PABLO GARCIA!

   Τελικά, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κι ο Ιβάν Σαββίδης είναι οι μόνοι … ζημιωμένοι από την κόντρα του Γιώργου Δώνη με τον Πάμπλο Γκαρσία. Κερδισμένοι - που λέει ο λόγος - είναι ο νυν (αν κι έβαλε το κεφάλι του στον ντορβά πλέον …) προπονητής του ΠΑΟΚ. Κι ο τέως παίκτης του. Αμφότεροι ικανοποίησαν στο έπακρον τον εγωισμό τους .
   Μεταξύ μας πάντως, δεν γινόταν διαφορετικά. Περισσότερο αναλώσιμος σε τέτοια κατάσταση εν αρχή ην - συνήθως - ο παίκτης. Στη συνέχεια; Ακολουθεί ο προπονητής. Στην περίπτωση μας όμως, υπήρχε κι άλλος δρόμος!
   Γιατί τώρα, είναι ... ζημιωμένοι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κι ο Ιβάν Σαββίδης; Η μεν, πρώτη επειδή έχασε έναν από τους βασικότερους - αγωνιστικά - πυλώνες της. Κι ουχί μόνον. Στερήθηκε της σημαντικής ισχύος ενός παίκτη άκρως απαραίτητου στην αρχική σύνθεση της υφιστάμενης στα χέρια του Γιώργου Δώνη, ομάδας. Ο δε, δεύτερος (αν και με τον παρά του και την κυρά του … ) επειδή έβαλε νταλκά στο κεφάλι του αφ ότου έβαλε μία μυθική περιουσία στον ΠΑΕ. Ο ΠΑΟΚ έγινε άνω κάτω. Ο διχασμός έβγαλε ρίζες. Οι φίλοι του «δικέφαλου» κυνηγούν τον προπονητή του. Κι η κατάσταση είναι . Ο Θεός να βάλει το χέρι του!
   Επίσης, ζημιωμένοι είναι ΠΑΕ ΠΑΟΚ και Ιβάν Σαββίδης επειδή έχασαν μια προσωπικότητα έμπνευση για τον κόσμο. Με σπάνιες για την Ελλάδα εμπειρίες και με ηγετικά χαρίσματα. Απαραίτητα «υλικά» για την ανοικοδόμηση του ΠΑΟΚ!
   Θέλουμε όμως, εδώ να ζητήσουμε την προσοχή σας. Λέμε ... ζημιωμένοι. Δε λέμε … χαμένοι. Ξέρετε γιατί; Το παιγνίδι γυρίζει! Εάν κι εφ όσον αποδειχθεί, πως η αποχώρηση του «Τσε» δεν κοστίζει αγωνιστικά, στον ΠΑΟΚ. Τότε μόνον, θα κοπάσουν τα κύματα της αντίδρασης τω φίλων του «δικέφαλου». Αλλιώς; Πολύ φοβόμαστε, θα φουντώσουν περισσότερο. Ίσως μάλιστα, καταπιούν κάθε εξαιρετική προσπάθεια για την ολοκλήρωση της ανοικοδόμησης του ΠΑΟΚ.
   Κατά την ταπεινή μας άποψη, το πρόβλημα δεν είναι η απουσία του Πάμπλο Γκαρσία. Κι η παρουσία του - βλέπετε -πρόβλημα θα ήταν! Έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα. Πρόβλημα δεν είναι κι η αδυναμία διοικητικής και τεχνικής ηγεσίας να το λύσουν. Χωρίς φυσικά, να ζημιώσουν - όπως ζημίωσαν - τον ΠΑΟΚ.
   Πρόβλημα είναι και θα είναι για τον Ιβάν Σαββίδη (εμείς επιμένουμε: Χωρίς αυτόν δεν υφίσταται υγιής ΠΑΕ ΠΑΟΚ) η αδυναμία συνεργατών του, να εμποδίσουν την δημιουργία τέτοιου προβλήματος. Η αδυναμία τους να απενεργοποιήσουν την ωρολογιακή «βόμβα» στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ. Αντί να την κρύψουν ... Κάτω από τα χαλί!
   Ως εκ τούτων θεωρούμε, πως ... ζημιωμένοι από τις εξελίξεις στην κόντρα Γιώργου Δώνη με τον Πάμπλο Γκαρσία τελικά, είναι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κι - εξ αιτίας της συγκεκριμένης αδυναμίας των συνεργατών του - ο Ιβάν Σαββίδης. Επί του παρόντος τουλάχιστον.
   ΥΓ 1 : Τι προσδοκούν όσοι φίλοι του «δικέφαλου» τώρα, όταν κυνηγούν τον Γιώργο Δώνη; Έτσι πάντως, ουδέν κι ουδένα ωφελούν .. .
   ΥΓ 2 : Εμείς επιμένουμε στην διάσταση της αγωνιστικής ζημιάς του ΠΑΟΚ από την αποχώρηση του Πάμπλο Γκαρσία. Και τούτο επειδή μέχρι σήμερα το κενό του … Χάσκει ακόμη!
   ΥΓ 3 : Όλες οι άλλες διαστάσεις του θέματος δεν χρήζουν της επιμονής μας. Είναι ηλίου φαεινότερες …

                                                                                                            (Από το www.pamesports.gr)
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: