Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

Τι δεν είδαν οι Γιαπωνέζοι!

Το δάκρυ (και ο πόνος) πέφτουν κορόμηλο για τους έρημους τους Γιαπωνέζους και τη συμφορά που τους βρήκε. Σεισμός και τσουνάμι μαζί! Συνδυασμός που σκοτώνει. Κυριολεκτικά. Επειδή όμως πάντα ένα κακό μπορεί να το συνοδέψει ένα ακόμα μεγαλύτερο έχω να πω ότι οι άνθρωποι είναι τυχεροί μέσα στην ατυχία τους. Γιατί; Μα πολύ απλά μπορούσαν να ήσαν Έλληνες! Αυτό δεν θα ήταν κακό, αλλά συμφορά!
Για φανταστείτε τι θα γινόταν εάν στην Ελλάδα υπήρχε σεισμός και τσουνάμι μαζί. Από το σεισμό θα κατέρρεαν τα μισά κτίρια, τουλάχιστον αυτά που μπαζώθηκαν πρόχειρα πρόχειρα από τους ιδιοκτήτες τους στους προηγούμενους σεισμούς και το τσουνάμι θα παρέσερνε όλες τις εξοχικές κατοικίες που κτίστηκαν σ’ ένα βράδυ (και φυσικά παράνομα) τα τελευταία είκοσι, τριάντα χρόνια!
Οι νεκροί δεν θα ήταν χιλιάδες, αλλά εκατοντάδες χιλιάδες και κανείς δεν θα μάθαινε ποτέ τον ακριβή τους αριθμό. Μήπως ξέρει κανείς πόσοι άνθρωποι ζουν σ’ αυτή τη χώρα; Εδώ έγινε απογραφή για να μετρήσουν τους Δημόσιους Υπαλλήλους που στο κάτω κάτω τους πληρώνουν κάθε μήνα, θα μάθουν πόσοι είναι οι νόμιμοι κι οι παράνομοι που ζουν στην Ελλάδα; Άσε που με τα χρέη κι οι Έλληνες που θεωρητικά ζουν νόμιμα στη χώρα τους στη παρανομία θα έχουν βγει!
                                               Υπογράφει ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΕΝΔΡΙΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: