Κυριακή 3 Απριλίου 2011

ΣΙΡΙΑΛ ΝΤΡΟΠΗΣ

                                                   Γράφει ο Γιάννης Παπαδόπουλος

   Νέο επεισόδιο στο σίριαλ ντροπής της ΑΕΚ. Ο παχυδερμισμός όμως, είναι επιδημία στους «κίτρινους» της Αθήνας. Έτσι και σε διοικητική και σε τεχνική ηγεσία της αυτί δεν ίδρωσε. Πέρα βρέχει…
   Στάλα τσίπας πάντως, να είχε απομείνει, θα είπε παραιτηθεί τουλάχιστον χθες. Εν τούτοις ο Σταύρος Αδαμίδης -περί ου ολόγος - όχι μόνον δεν παραιτήθηκε αλλά… Διέψευσε (μετά βδελυγμίας;) τις φήμες περί παραίτησης. Ως αιτία παραίτησης του προέδρου της ΑΕΚ θα έπρεπε (εάν είχε απομείνει στάλα τσίπας, φυσικά…) να είναι η απόφαση και διαταγή οργανωμένων φιλάθλων της, να μετακινηθούν οι παίκτες της στο ΟΑΚΑ με ταξί ! Και τούτο επειδή με ταξί επέστρεψαν από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» μετά την βαρέων βαρών ήταν από τον Ολυμπιακό με σκορ 6-0…
   Τελικά οι οργανωμένοι φίλαθλοι της ΑΕΚ αποδείχτηκαν μάγκες. Όσο για τους διοικούντες της; Αποδείχτηκαν δάγκες ! Με το Μανόλο Χιμένεθ να παίζει το συνήγορο του διαβόλου στον διάλογο ο οποίος ακολουθεί:
- Κουμάντο στην ομάδα κάνω εγώ. Κι εγώ αποφασίζω πως πάει και πως γυρίζει…
- Πως γυρίσατε μετά την ξεφτίλα σας με τον Ολυμπιακό;
- Γυρίσαμε με ταξί…
- Γιατί δεν γυρίσατε με το λεωφορείο;
- Είχαμε πληροφορίες, ότι θα δεχόμασταν επίθεση σας ή στο προπονητικό κέντρο ή στο ξενοδοχείο. Μας είπαν από την Αστυνομία, να μην πάμε σε αυτά τα μέρη με το λεωφορείο, επειδή υπάρχει φόβος επεισοδίων.
- Εμείς δεν έχουμε σπάσει λεωφορείο της ομάδας μας. Μάθε ιστορία! Αυτά δε γίνονται στην ΑΕΚ, αλλά σε άλλες ομάδες! Να ρωτήσετε τον Παντελή Καφέ, που ήταν και στον Ολυμπιακό. Η απόφασή είναι εντολή μας. Να πάτε με ταξί στο γήπεδο. Δεν αλλάζει. Είναι μια ηθική δικαίωση και να νιώσετε στο 1/10 την ντροπή, που νιώσαμε εμείς μετά την ξεφτίλα σας.
- Δεν ωφελούν την ομάδα τέτοιες ενέργειες. Είναι κακό για την ιστορία της ΑΕΚ. Διάβασα την ιστορία της. Ξέρω πολύ καλά τι σημαίνει ΑΕΚ. Δεν της ταιριάζει μία τέτοια ενέργεια. Θα γελάνε οι άλλες ομάδες μαζί μας…
- Γιατί δεν γελάνε και με την ξεφτίλα του 6-0 ;
- Ζητώ συγγνώμη κι από όλους εσάς. Κι από όλον τον κόσμο της ΑΕΚ. Κι από τον καθένα προσωπικά. Ζητώ χίλια συγγνώμη. Αναλαμβάνω εγώ την ευθύνη..
- Και τι έγινε; Αναλαμβάνεις την ευθύνη κι ούτε γάτα ούτε ζημιά. Θα πάει με ταξί η ομάδα. Είναι θέμα ηθικής τάξης!
- Δεν φταίνε οι παίκτες. Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι. Και να πάρουμε το Κύπελλο.
- Δεν ξεπλύνετε έτσι η ντροπή σας…
- Όταν τελειώσει, η χρονιά θα μιλήσω. Θα τα πω όλα, για να τα ξέρετε. Τώρα όμως, μην επιμένετε. Δε μας κάνετε καλό…
- Μίλα τότε, όσο θες. Τώρα μιλήσαμε εμείς!
   Τελικά, η αποστολή της ΑΕΚ επιβιβάστηκε σε ταξί και μετακινήθηκε στο ΟΑΚΑ. Και ο Μανόλο Χιμένεθ μετακινήθηκε μεν, μαζί αλλά… Μετακινήθηκε και πλησιέστερα στην έξοδο από την ΑΕΚ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: