Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Και μετά τους αιώνιους τι;

                                                              Υπογράφει ο Άγγελος Μενδρινός
Λένε πολλοί: Διώξτε τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό από το πρωτάθλημα! Ναι μόνο που ακόμα κι αν οι δύο ομάδες διωχθούν (με το οποιοδήποτε πολιτικό κόστος) από το πρωτάθλημα πάλι θα βρεθούν κάποιες άλλες να πάρουν τη θέση τους. Άλλωστε οι ίδιοι άνθρωποι θα πάρουν τη θέση τους!
Για βάλτε με το νου σας να διαλυθούν αύριο οι δύο αιώνιοι. Τι θα γίνουν κάποια εκατομμύρια «ταλιμπάν» τους; Το θα γίνουν οι δημοσιογραφικοί τους εκφραστές; Εδώ υπήρξαν συνάδελφοι που συνέδεσαν την επαγγελματική τους εξέλιξη με το οπαδιλίκι. Δεν έκαναν ρεπορτάζ Ολυμπιακού ή Παναθηναϊκού. Έγιναν κομμάτι της ομάδας κι ως γρανάζι της προσπάθησαν να δημιουργήσουν όνομα.
Επάνω στον τυφλό οπαδισμό έστησαν τις δημοσιογραφικές τους καριέρες. Τι θα γίνουν όλοι αυτοί; Πολύ απλά θα βρουν καταφύγιο στην 3η ή την 4η ομάδα στην Ελλάδα. Κι αν εξαφανιστούν από το χάρτη κι αυτές θα πάνε στην 5η ή στην 6η.
Δεν βλέπετε πως αλλάζουν ομάδες οι αξιότιμοι κύριοι Μπέος και Ψωμιάδης; Κάπως έτσι θα αλλάξουν κι όλοι αυτοί που επιχειρηματολογούν υπέρ των αιωνίων είτε μπροστά είτε πίσω από τα μικρόφωνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: