Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

ΠΕΡΙ ΟΠΑΠ TV

                                                            Υπογράφει ο Άρις Νικολάκης

   Χρειάζεται πολλή προσοχή στην επιλογή συνεργατών ή και συμβούλων ενός πολιτικού. Αλλιώς; Κινδυνεύει, να εκτεθεί, όπως εκτέθηκε άνευ λόγου κι αιτίας ο δυναμικός βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, κ. Αργύρης Ντινόπουλος. Πότε; Πως; Κατέθεσε σήμερα την εξής επερώτηση στον υπουργό κ. Παύλο Γερουλάνο: «Πόσοι και ποίοι προσλήφτηκαν στην ΟΠΑΠ TV. Και ποιες είναι οι αμοιβές τους;»!
   Απάντηση όμως, δεν υφίσταται. Ξέρετε γιατί; Επειδή η ερώτηση- αποτέλεσμα παραπληροφόρησης του δημοφιλούς πολιτικού - είναι ανυπόστατη. Ούτε ένας βλέπετε, δεν προσλήφτηκε στην ΟΠΑΠ ΑΕ ή σε άλλη θυγατρική της κι εργάζεται για την ΟΠΑΠ TV. Αιτία; Η παραγωγή της ΟΠΑΠ TV είναι εξωτερική. Ουδόλως λοιπόν, εμπλέκεται η ΟΠΑΠ ΑΕ - λειτουργικά - στην ΟΠΑΠ TV !
   Και να υφίστατο απάντηση βέβαια, ουδέποτε θα γινόταν γνωστή. Είναι εκείνος ο νόμος για τα προσωπικά δεδομένα. Γνωστός και μη εξαιρετέος. Τον εφάρμοζε η τέως κυβέρνηση. Τον εφαρμόζει και η νυν! Με το πέπλο του πάντως, καλύφτηκαν πολλά δεδομένα νομίμως αλλά ουχί πάντα, ηθικώς! Και καλώς και κακώς καμωμένα...δεδομένα

  
   ΥΓ : Προς αποφυγή οποιασδήποτε παρεξήγησης... Ουδεμία εργασιακή σχέση υφίσταται μεταξύ του υπογράφοντος και των αναφερομένων Εταιρειών. Εμείς το δηλώνουμε κι επωνύμως κι ενυπογράφως!

Δεν υπάρχουν σχόλια: